Преди два дни у нас пристигнаха две от най-големите холивудски звезди – Антонио Бандерас и Морган Фрийман. Както се очакваше, двамата предизвикаха небивал интерес от страна на журналисти и родни знаменитости.

Според слуховете, Бандерас е болен от грип и предпочита да почива в хотелската си стая. Въпреки това, той уважи поканата на един не по-малко известен от него човек – Христо Стоичков.

Стоичков, който наскоро напусна треньорското си място в Селта, в момента е в България. Двамата с Бандерас се видели на приятелски обяд в столичния ресторант „Весело село“.

“Познавам България, макар и задочно, от теб!”, каза кинозвездата по време на обедната си среща с Христо Стоичков . Двамата разховаряха на испански и очевидно се разбираха доста добре.

Според последната информация, Бандерас отказал покана за вечеря в грандхотел “София”, организиран от Бойко Борисов по случай снимките на филма “Кодът”. Според PR-ите на звездата, причината била недоброто му здравословно състояние.

В пространството, обаче, се появи и друга версия за случилото се – според политически ангажирани личности, столичният кмет имал за цел да подсили предизборната си кампания, канейки Бандерас на събитието. А на актьорът пък му подсказали, че точно в този момент, не е добре да се бърка в политиката.

Партито на софийския градоначалник бе уважено от Морган Фрийман, а Бандерас обеща, че ще се реваншира като се присъедини към друго събитие в близко бъдеще. Според последната информация, двамата актьори ще останат у нас минимум един месец.