Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - JaneFonda
Потребителско име:JaneFonda
Име:Госпожа Джейн Фонда
Статус:потребител / активен
Възраст:41 години
Регистриран на:26.10.15, 15:40 (преди 8 години)
Брой коментари в Новини:32
Последна промяна:26.10.15, 15:46 (преди 8 години)


Последните коментари в новини:


JaneFonda, 16.02.2016, 21:38:46 (преди 7 години)
Ботевград / Мартин Тинчев: Полиция в Ботевград няма
mat77 -
Ходи си пий хапчетата и си лягай,че си се натоварил да лижеш задници досега.Аман от коментатори .Ти понеже не си от екипа на ТОЯ,а си бил от екипа на ОНЯ и не те устройват някои неща Усмивка
айде че лека нощ мина-мий дупето и лягай,утре ще измислиш нещо по мъдро

Отново един режисиран сценарий от група хора,които не могат да свикнат с вече по ниския си статус.Великият бизнесмен Луканов Удивителна постъпи като едно малко,безлично и безмозъчно човече-събра си каквото може.
За дарените досега средства многократно е получил имоти на ниски цени,така че и помощта му не е от любов към баскетбола.Но защо трябва да създават интриги,сега когато отбора е във челните места?????
Напускат,въпреки че им се осигурява работа и финансиране!Странно.Нека излязат в ефира на местната ТВ и се обосноват за това си решение.Нека видим всички какви са аргументите им.Ако са мъже и ако им стиска!

Трябва да се вземат мерки срещу циганските набези.Крайно време е.Безчинстват,заплашват,а ако не спазват закона се саморазправят,защото някой им направил забележка или ги е хванал на местопрестъплението.Ако започнат да се събират пари за да се плати извънредно на екип барети или жандармерия-която така или иначе трябва да дойде да ги поотупа със сигурност ще се съберат доста средства.Няма гражданин,който да не е пострадал или поне негов познат или роднина.Посетете ж.к.Север,който някога не беше лош квартал.Превърнат е в бунище,пълно е с незаконни постройки,краварници,бараки,навеси и боклук!Пълно е с размножаващи се кучета,изгонени питбули-чифтосвайки се на воля с останалите.ДОКОГА?? Май е време за създаване на наказателна бригада-желаещи има!

Лошо Михайлов,лошо......простотията и неграмотността така извират от теб,че не можа да ги скриеш.Докато поздравяваше новия кмет във фейсбук сега благославяш стария.Неграмотен и вулгарен си.Прочети стотина пъти новината белким ти стане ясно!

Това е жестоко,докога ще си решаваме проблемите по този начин.Дали този-хвърлил отровата би останал да гледа мъките на това същество?
Възмездие има за всичко !