Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - JaneFonda
Потребителско име:JaneFonda
Име:Госпожа Джейн Фонда
Статус:потребител / активен
Възраст:41 години
Регистриран на:26.10.15, 15:40 (преди 8 години)
Брой коментари в Новини:32
Последна промяна:26.10.15, 15:46 (преди 8 години)


Последните коментари в новини:


Атанаска Пеева-привърженик на четата на Гого хайдука.Коя сте Вие,та да пишете за Гавалюгов,Якимов и Филипов че са глупаци? Познавате ли ги лично или имате близки контакти само с бившите управляващи?А може би ще секнат бизнесконтактите Ви с тях
Видях ,че сте много активна в страницата на ОББО.

Драги съграждани,истината е,че в неделя,на 01.11.2015 Г. трябва да гласуваме против феодализма,против мутрите на мазните човекоподобни маймуни,които направиха цирка в национален ефир.Цеки-човекът опашка,Шопа-човекът обица,Матрицата-човекът Хемелеон, Кучкова-жената Вамп,Цонка Докова,платената ромка, Лалчева - трите прасенца ,Мазния-вълкът без седемте козлета и още много приказни герои.....No18 е шанса за бъдещето!!!!!

До #17# quest123
Вие дали сте хермафродит????
Първо пишете -цитирам: "не съм заблуден", после пишете- цитирам: "веднага бях обявена за тъпак" ...ама да не сте травестит??
Госпожо,толкова ли ви е страх, че някой ще разбере коя сте?
Опитите да заблудите аудиторията са неуспешни,защото сте доста неловка Усмивка
копирам и текста ,за да неможе да го редактирате...което съм сигурна че ще пробвате
**********************************************
Здравейте, СиФу
Като пример мога да дам "Арена Ботевград", "Закрития плувен басейн", "Ледената пързалка" и т.н. Ако внимателно сте прочели, не защитавам Георгиев с две ръце, както и не твърдя, че той е най-добрия избор. Също така знам и не съм заблуден, че всички тези неща са "хей така за хорското благо", а има и "КОРИСТНА ЦЕЛ-ЛИЧНОТО МУ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ". А вие #16 вярвате ли, че Гавалюгов ще работи "хей така за ХОРСКОТО БЛАГО"? Ако го вярвате, е заблуден сте, много сте заблуден!!!!!!!!
Изказах мнение, че според мен Гавалюгов е по-лошия избор и смятам, че Георгиев е по-малкото зло! Разбира се веднага бях обявена за "ТЪПАК".
Al3xxl, не ме познаваш и не се изказвай по този грозен начин!!!!!

Такъв позор на кметската "компания",такова падение на бивши съветници,директори и общ.служители надали има.Изложиха се и в национален ефир.Вместо да си изпишат вежди,си извадиха очи!!!!!

JaneFonda, 29.10.2015, 11:54:12 (преди 8 години)
Ботевград / Цветан Коцев: Време е!
Това е истинско,непринудено и искрено изказване.Приемете поздравленията ми
г-н.Коцев!!!
Време е достойните хора да заемат лидер ските места.Чест Ви прави оценката за двамата доблестни мъже ,дръзнали да се борят срещу цял един строй от корупция и наглост на дузина мошеници управляващи Община Ботевград