Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Manga
Потребителско име:Manga
Име:Господин Manga Manga
Статус:потребител / активен
Възраст:55 години
Регистриран на:11.10.15, 19:04 (преди 8 години)
Брой коментари в Новини:84
Последна промяна:11.10.15, 19:10 (преди 8 години)


Последните коментари в новини:


Кой смее да докосне портрета на великия вожд Ким Че ТУЛ

Тази информация е от преди две седмици, защо чак сега го публикувате?

Момчета, играйте за Балкан и за своята публика! Ние ви подкрепяме с цялото си сърце! Не се поддавайте на интригите и скандалите около клуба! Цялата атака е срещу новото управление на общината, и ние много добре знаем КОЙ стои зад това! УСПЕХ довечера и занапред! Ние ще бъдем в залата със ВАС!!!

Много бързо забравихте как тулата, изгони Г. Младенов, как казваше ,че пари за баскетбола няма. Та тоя не е дал и лев от джоба си, както Гавалюгов за баскетбола. Забравете го тоя болен човек. Не съсипа ли и футбола, като го даде на Барези, а колко Му се искаше сега да го "възроди" от свое име, но изборите Му объркаха сметките за винаги. По същия начин действаше и с болницата, с Родина, с БКС, с ВИК, със всичко до което се докосваше. И на края, къде са неговите слуги, които под строй тичаха към залата, треперейки от него. Гавалюгов, може в някой неща и да сгрешите, няма безгрешни, освен тулата, но той цял живот се е учил да лъже и краде. Дерзай, Балкан ще пребъде и без тулата!!!

Тепърва ще излизат още много задължения. Очаквам сега оня гьонсурат да се изтъпанчи да ни убеждава как това не е вярно и как сме благоденствали при него. А техническия отдел трябва да се прочисти изцяло от служители които не са за там.