Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Natali_Alex
Потребителско име:Natali_Alex
Име:Госпожица Наталия Александрова
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:14.10.15, 11:07 (преди 7 години)
Брой коментари в Новини:32
Последна промяна:14.10.15, 11:09 (преди 7 години)


Последните коментари в новини:


Darkness, ти си паталогичн случай! Продължаваш да живееш в непрогледен мрак и си мислиш, че всички жители на общината са като теб……..но уви………….изненада…………………..61% от гласувалите жители на общината не искат повече съдбата им да бъде решавана от безпринципен, самозабравил се диктатор. На 25 октомври 61% от гласоподавателите направиха своя избор и изкрещяха без страх „НЕ НА ДИКТАТОРА ГЕОРГИЕВ”!!! Те направиха първата крачка в стремежа си към един по-добър и спокоен живот в общината. На 1 ноември трябва да излезем още по-силни и обединени, защото това никак не е случаен ден, освен че всички ние ще решим съдбата си и съдбата на нашата община, ще докажем дали сме достойни наследници на народните будители, посветили живота и делата си на националното освобождение, съхранили през вековете духовните ценности на нацията и нейния морал. И нека всички вникнем в мислите за символиката на Деня на народните будители на поета, драматург и журналист Елин Рахнев и да преценим за себе си какви искаме да бъдем и как искаме да живеем:
„Денят на народните будители не е обикновен празник, не е нещо, което ей така стои с по-големи букви в календара. Не е нещо, което ще влезе априорно в праймтайма на телевизиите. Този ден е мащабна, гигантска илюзия, че ни има, че не сме се предали, че не сме се затворили в кафеза на бита и само чуруликаме, че не се страхуваме от някого, че не сме приклекнали и коленете ни не са се протрили до кръв и синьо, че във вените ни тече, а не капе. Че не сме толкова малки, дребни, жалки, нищожни, незабележими лилипути, цъкащи насам-натам. Че сме се родили тук - всеки със своето име, егн, мечта, сън, въжделение, глас, памет, чувство, усещане. Че можем да изживеем дните си както всеки от нас иска, а не както ни заповядват, наредят, узаконят, изкалкулират, осчетоводят. Че не сме марионетки, а същества – вселени. Че по-важно, сакрално нещо от свободата на този свят не е измислено и няма никакъв шанс да бъде. Че всеки от нас се е пръкнал на тази земя да живее на ръба на мечтите си, а не единствено и само на ръба на тоалетните чинии. Че сме тук днес и сега и когато някой ден се качим горе, да го направим с хореографията, с танца на птиците. Или поне да се опитаме. Да живее Денят!”

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ПРИРОДНОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ, ИНТЕЛЕКТУАЛНО ОСАКАТЕНОТО БЕЗГРЪБНАЧНО, ВЕЧНИЯТ ЛЪЖЕЦ – Г.Ц.Г
Неуважаеми и дълбоко презрян Г.Ц.Г,
Очевидно не си чул приказката „Който копае гроб другиму, сам пада в него”. Снощи в отчаяните си опити да останеш на главоломно потъващия кораб се опита да опетниш името на една фамилия, на която не можеш да стъпиш и на малкия пръст. С тази си постъпка породена от панически страх и неконтролируема злоба ти окончателно ПОТЪНА. Хората видяха за пореден път фрапиращата разлика в поведението на опонентите и един нагъл, но прост самозванец.
И защо общински фирми като ВИК и БКС (и не само те) са пред фалит или фалирали, може би защото Г.Ц.Г. е играч на едро и вместо да „гради” (както постоянно чуваме от лъжливата му уста), той краде и руши. И да не бъда голословна ето и малко примери:
ВИК: “Според ревизионен доклад на НАП, общинската фирма ВиК е била източвана, като в списъка е и фирма на общинския съветник Методи Тодоров. В неговата фирма "Ели - Методи Тодоров" са били назначени 16 души - бармани, сервитьори и готвачи, а фактурите към ВиК са за строително-монтажни работи…….Интересното е, че ВиК са продължили да плащат по фактури на "Никеметал 1" и през 2013 година, когато фирмата вече не е имала регистрация и дейност.
ВиК са купували асфалт от фирма "Анзор" ЕООД. И за тази фирма от НАП имат съмнения, че е фантом, тъй като управителят й Момчил Несторов не е открит, а на посочения адрес няма офис..”….
БКС: „Общинска фирма БКС ще бъде ликвидирана. Това подхвърли кметът Георгиев по време на днешното заседание на ОбС. Той намекна още, че фирмата работи на загуба и не е необходимо да се "поддържа изкуствено нейното съществуване". “До няколко месеца сигурно ще внеса предложение за закриване на БКС” - допълни градоначалникът."
И в заключение, специален поздрав за теб, за истинската ти неприкрита същност, която прозира от километри:

Лъжец-циник

Излят си от омраза.
Лъжа е всяка фраза
изречена от теб.
За истините хорски
отдавна ти си слеп.
Потърсих в теб човека,
заложен бил от панти века.
Зад купища измислени лъжи
на дълбоко бях решил,
човешкото ще ти лежи!
Свалих пет маски,
пет кожи аз протрих,
пет пъти с нож прободох
и нищо чисто в тебе не открих !
Живееш в свои кули
и там си ти велик.
Но погледна ли в очите ти
виждам, единствено,
лъжец - циник.

Огромния наплив на деца за тази детска градина говори само за едно нещо - добра репутация, високо ниво на педагози, добри условия за децата. Никой не е заведен там на сила. Когато едно учебно заведение се ползва с добър имидж и репутация е нормално да бъде предпочитано. Всички искаме най-доброто за децата си!

Kaspurcho, ти с всичкия ли си? Освен, че си доста ограничено същество си сляпа, а и очевидно емоционално и психически разстроена, та не знаеш къде се намираш. В тази статия се пише за вълнуващите преживявания на малчуганите от ЦДГ "Синчец". Тук никой не го интересува твоя Георгиев, ГЕРБ и обърканите ти бръщолевения. Търси си аудитория на друго място и се спри с излагациите тук.

Kaspurcho, не всички са като теб интелектуални инвалиди и подкупни мижитурки. Не ползвай постоянно примера на твоя покровител, че вечно трябва да се дават пари и да се купува някой, за да го хвалят. Личности като г-жа Панчева не се нуждаят от финикийски стимули, за да изразяват открито позицията си. Да бъдеш патриот и да милееш за родния си град е вътре в душата и сърцето. КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА!!! Да бъдеш потомък на един велик българин и орханиец и да продължаваш да отстояваш възгледите му и да се бориш за един по-добър и достоен живот е достойно за почит и уважение!Един от коплетите на стихотворението "Сине мой" на Стамен Панчев гласи:
"Сине мой, живей със светлий спомен
на родинолюбците деди,
гражданин бъди ти сявга скромен,
честен в мисли и дела бъди.
Вярвай в идеали благородни,
с тях окрилен в мирен труд ил` в бой,
дай живота си за края родни -
българин бъди горд, сине мой!"
kaspurcho, ти си НИКОЙ и такъв ще си останеш - БЕЗ ИЗВЕСТЕН И СМЕШЕН. Като нямаш капацитет и не си подготвен не се пъни да критикуваш и обиждаш личности.