Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Natali_Alex
Потребителско име:Natali_Alex
Име:Госпожица Наталия Александрова
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:14.10.15, 11:07 (преди 9 години)
Брой коментари в Новини:32
Последна промяна:14.10.15, 11:09 (преди 9 години)


Последните коментари в новини:


Natali_Alex, 25.02.2016, 09:39:41 (преди 8 години)
Спорт / Отворено писмо на играчите на Балкан
"Имаме нужда от вас, защото любовта не трябва да е само „заради“, а някога трябва да е „въпреки“. И тогава, въпреки всичко, ще успеем...заедно!". Много добре казано и би звучало смислено, ако играчите бяха показали, че наистина го мислят. ВЪПРЕКИ загубата от Лукойл Академик, феновете на Балкан бяха в залата и на мача с Берое ЗАРАДИ вас играчите на Балкан, за да ви подкрепят безрезервно!!!Но вие, уважаеми баскетболисти, ЗАРАДИ загубата си с Лукойл Академик (или поне така твърдите) решихте да вдигнете бялото знаме и да разочаровате стотиците фенове. На терена с Берое бяхте безлични бройки със зелено-бели екипи, които на сила бяха накарани да играят. Когато си професионален баскетболист се бориш докрай, раздаваш се, играеш безрезервно ВЪПРЕКИ всичко и ЗАРАДИ публиката си! Очевидно в последно време е доста модерно да се изясняват разни проблеми в отворени писма. На това му се казва "гузен негонен бяга". Уважаеми играчи, вашата работа не е да се обяснявате защо не сте си свършили работата, а да играете ПРОФЕСИОНАЛЕН БАСКЕТБОЛ И ДА НЕ ОПЕТНЯВАТЕ ИМЕТО НА БАЛКАН! Сега топката е във вашите ръце.............

Никакви преговори с тази безочлива сган!!! Естествено, че тяхното участие в БК Балкан е било продиктувано от някакви интереси чрез спорта извън спорта - факт! "Първо щеше да има 300 000 лева дефицит, а после, след като предоставиха необходимата финансова документация, се оказа ,че не са 300 000, а са 150 000 лева, които са необходими до края на сезона" - типично по тухльовски всичко се завишава с поне 100%, за да има за "усвояване". Червена лампичка трябва да светне на всеки здраво мислещ човек и за далаверата с Кауфланд, при която Луканов лапна ОГРОМНИЯ ПАЙ. Там където е замесен новаченския клептоман всичко е обречено на провал и унищожение. Крайно време е всички да разберат, че на тези твари не им пука нито за отбора, нито за хората, нито за града. Водещите им мотиви са да се възползват от всяка предоставена възможност за лична облага. Така че, боклуците вън, заедно с пералнята и сушилнята!!!

Natali_Alex, 30.01.2016, 11:22:04 (преди 8 години)
Спорт / Балкан остана без треньори, играчите объркани
Махайте се боклуци долни! Ботевград и баскетболната общност нямат нужда от ПРЕДАТЕЛИ!!! Любовта на ботевградчани към любимия Балкан не се купува с пари! С вас или без вас Балкан ще го има, но вие меркантилни аборигени ще бъдете вечно презрени и много скоро в забвение. Използвахте момчетата от отбора в предизборната кампания на арогантния крадец и ги заплашвахте. Не се спирате пред нищо, та дори и да оскверните святото име на отбора и града. Дори и този добре планиран саботаж няма да преклони главите на Балканци! Дано този път всички милеещи за клуба и отбора ботевградчани да проумеят кой наистина милее за отбора и кой само гледа парите и сляпо се подчинява на разпореждания от безгръбначни мекотели. Жалко за този млад човек Л. Лилов, който се е хванал за "шлифера" на дядо си и се носи натам накъдето го завлекат. Доказа и показа, че е човек без достойнство и морал, но и че е най-голямото разочарование и провал на БК Балкан. Искрено се надявам никога вече тези мутри да не ги виждам в баскетболната зала. Те не носят в сърцата си Балкан, те са ПРЕДАТЕЛИ! Балкан го е имало, има го и винаги ще го има!!! Балкан 1 Балкан 1 Балкан 1

Natali_Alex, 01.11.2015, 21:56:39 (преди 9 години)
Ботевград / Иван Гавалюгов е новият кмет на Ботевград
Честито на нашия нов кмет Иван Гавалюгов! Честито на всички жители на Ботевград и общината!Днес доказахме, че сме единни и здравомислещи хора и милеем за съдбата на родния ни край.
"Историята на свободните хора никога не се е пишела от случайността, а от избора – от техния избор." - Дуайт Айзенхауер

Скъпи съграждани, през последните няколко дни са се активизирали множество гадни бацили (kaspurcho, камен, super dedo, planetata, bmv...и др.), които се опитват да ни заразят и разболеят с клевети, интриги, злоба, манипулации.............нека им докажем, че имаме имунитет срещу тази гнусна зараза и ги оставим да си се самоунищожат. Не им обръщайте внимание! Днес ще докажем, че ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ ХОРА СА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ТУМОРНИТЕ ОБРАЗОВАНИЯ! НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДНЕС ИЗЛЕЗЕМ И ИЗЛЕКУВАМЕ БОТЕВГРАД!!!

« предишна123456следваща »