Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Vidin_FB
Потребителско име:Vidin_FB
Име:Господин Vidin Velchev
Статус:потребител / активен
Възраст:142 години
Регистриран на:06.11.11, 14:13 (преди 13 години)
Брой коментари в Новини:519
Последна промяна:01.01.16, 22:58 (преди 9 години)


Последните коментари в новини:


На повторението на мача се видя. В самия край на предаването показаха видео - по време на прекъсването един от грозните наркомани хвърли картоф и уцели Fortenberry по рамото.
От там започна.

СМЪРТ !!! Събота като дойдат - всички на нож! Да умират....

Нищо против играчите на ЛевЛук и треньора Митко Ангелов, скочиха веднага да потушат мелето.
Тити и Тодор Стойков - с циментирани крака в Бебреш !

Ще има организиран превоз за двата мача в София. Часът на тръгване е 15:30 от паркинга зад читалището, 8 лв е пътя.
0886 25 99 57 Видин Велчев.

Update: Втория мач е със сменен час, няма да е 20:30, а ще е 19:00. Можете да проверите в спортните сайтове.

Vidin_FB, 22.02.2018, 17:21:03 (преди 6 години)
Спорт / Левски Лукойл взе американски гард
От 100 години насам Лукойл са най-мразения отбор, т.е. всеки път когато паднат всички останали отбори се радват. Факт, Берое като ги биха и всички поздравявахме Берое, Плевен като ги биха всички поздравявахме Плевен и т.н.
Колкото до това, че се пишат глупости тук съм съгласен, всяка загуба тоя оня виновен, играчи, треньори, съдии за разтрел.... Несериозно е да обръщаш внимание на анонимни третокласници, които коментират тук и на базата на това да правиш изводи за всички фенове в Ботевград.

Vidin_FB, 22.02.2018, 14:53:15 (преди 6 години)
Спорт / Левски Лукойл взе американски гард
Разбира се, че ще ги мразим. Това е тежестта на короната, навсякъде най-силният отбор е най-мразен: Байерн Мюнхен, Реал М / Барселона, Манчестър Сити (в момента), Ювентус и т.н.
В бг баскетбол омразата е още по-силна, защото съдиите се надпреварват да помагат на Лукойл (б.р. това НЕ е Левски) дори без никой да ги кара, това е срещу всички отбори!
Иначе новината е лоша, защото Лукойл се подсилват, а те са ни конкурент. Това са глупости "с колко чужденци играете", "колко играча имате от школата"... Колкото по-класен отбор искаш да си, толкова по-класни играчи ти трябват. От чужбина избора на по-класни играчи е по-голям от този в България. Това е, най-силните играчи в най-силните отбори са чужденци, и в това няма нищо лошо. Не живеем в 50-те, когато целия отбор е бил от ботевградчани, за добро или за лошо това е отживелица, в момента времената са други.

хахах, браво бе, №34. На №29 ще правиш забележки за речника ли? Я си погледни какво си написал, трябва да се разшифрова с енигма машина.

« предишна123456следваща »