Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Vidin_FB
Потребителско име:Vidin_FB
Име:Господин Vidin Velchev
Статус:потребител / активен
Възраст:142 години
Регистриран на:06.11.11, 14:13 (преди 10 години)
Брой коментари в Новини:519
Последна промяна:01.01.16, 22:58 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


Vidin_FB, 08.04.2017, 21:36:52 (преди 4 години)
Спорт / В събота от 17 ч. Балкан - Рилски спортист
Преди няколко седмици имаше коментар под тема за футболен мач: "Айде всички на стадиона, то се видя че от баскета нема файда".
Не знам кой беше тоя анонимник ама такава прокоба удари... от тогава насам победа не сме видяли, че почти и гол не вкарваме.

Иначе не съм съгласен с повечето от горните коментари. Въпреки загубите, аз си подкрепям отбора и ще съм там на всеки мач.
Независимо от спорта, много против съм типичната българщина - след няколко слаби мача "повече нема да стъпа!" или след загуба: "язък че ходих".
Аз си обичам отбора и отивам да го гледам, и да го подкрепям. Това, че сме загубили не означава че "съм се минал". Не подкрепям отбора само когато печели.

Vidin_FB, 11.03.2017, 22:57:48 (преди 4 години)
Спорт / Футболистите с чудесна победа като гости
А трябва ли да е едното или другото?
Подкрепа и уважение заслужават и футболистите, и баскетболистите и момичетата баскет (u19) и всички подрастващи.

Съгласен съм. Просто по-голямата част от баскетболние фенове не влизат тук, и не коментират. За това няма кой да ги защити. И за това не трябва да се прави извод за мнението на баскетболните фенове само от коментарите в този сайт.

№3 не си прави генерален извод за мнението на ботевградската публика на базата на 3-4 анонимни коментара тук. Прав си в това, което казваш. Но имай предвид че хората пишещи коментари тук са малък процент от спортната общественост в Ботевград, и това че тук се пишат глупости не означава че такова е мнението на всички в Ботевград.

Vidin_FB, 17.08.2016, 22:11:02 (преди 5 години)
Ботевград / Търсят се учители
Винаги съм се чудил, не само за района на Ботевград, какъв стимул има човек да стане учител - трябва много учене за да завършиш, за да работиш за минимална заплата при ужасни условия: по цял ден се занимаваш с идиотчета дето ти крякат на главата и нямаш право да им направиш нищо.