Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Vidin_FB
Потребителско име:Vidin_FB
Име:Господин Vidin Velchev
Статус:потребител / активен
Възраст:142 години
Регистриран на:06.11.11, 14:13 (преди 10 години)
Брой коментари в Новини:519
Последна промяна:01.01.16, 22:58 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


№5 е прав, правилника е спазен. Съдийте отсъдиха адекватно това което се случи, или поне както се виждаше на живо. Чак след повторенията видяхме че играча на Берое беше главния провокатор. Лошото е, че по правилник комисията не може да отмени това решение и съответно наказаха Стамбата за 1 мач. Същото щеше да е за всеки един играч от всеки един отбор.

Само да вметна, че световната конспирация срещу Балкан я създават анонимници с коментарите тук. Те пишат след всеки мач "съдийте ни заклаха, федерацията ни мрази, тоя и другия да се махат...". Докато 90% от феновете, които излизат от залата ги чувам да казват "играхме слабо и ни биха."
Не правете изводи за цялата фен-маса на Балкан на базата на 5-6 анонимни коментара.

№27 МНОГО по-различно е с регистрация, прав си че всеки може да си направи произволна регистрация, но никой няма да си направи 10 юзъра. Бебетата дето пишат тук с цел да дразнят няма да се занимават да се регистрират, а ако някой дразнител е регистриран, въпреки че не знаеш кой е... като напише 3-4 пъти простотия юзър АААБББ23, следващите коментари на въпросния юзър никой няма и да ги чете даже.
МНОГО голяма разлика има ако трябва регистрация.

P.S. Ето, сега се обръщам към теб с "№27" все едно си затворник. Ако беше регистриран, щях да те наричам по Username. И друго, ако в дадена тема видиш примерно 3 коментара, които ти харесват, няма как да знаеш дали ги е писал един или трима различни. Докато ако видиш, че 3-те коментара са от един и същи потребител си изграждаш позитивно мнение за него.

Vidin_FB, 18.04.2017, 16:55:34 (преди 4 години)
Спорт / Балкан се включва в младежката Евролига
СУПЕР !

Vidin_FB, 09.04.2017, 19:52:59 (преди 4 години)
Спорт / Футболистите с трета поредна загуба у дома
Дай поле за изява на простотията, дай им опция да пишат като анонимни - опааа ето ти едно кило коментари. Ама никой не смее да си застане зад мнението, то така е много лесно да критикуваш и да оплюваш. Сигурно повечето дето пишат не са и стъпвали на стадиона...