Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - curator
Потребителско име:curator
Име:Господин Чарли Балкански
Статус:потребител / активен
Възраст:40 години
Регистриран на:18.12.15, 17:04 (преди 8 години)
Брой коментари в Новини:28
Последна промяна:28.12.15, 17:17 (преди 8 години)


Последните коментари в новини:


до 11ти
Така е свикнал - да прави, каквото си иска, щото така му позволяват!

И понеже се споменава за бензиностанция на Лукойл, моля да публикувате и обявяването (вчера) от Вагит Алекперов разпродажба на активи на компанията в Европа в.т.ч. и в България, поименно спомената (инфото за първи път е качено в РБК, от което Капитал прави собствени интерпретации.

Други реализирани вече продажби:
"В 2014 году компания продала розничный бизнес (заб. прев. - търговия на дребно) в Восточной Европе: 44 АЗС (превод - бензиностанции) в Чехии, 75 — в Венгрии и 19 — в Словакии. Как сообщала пресс-служба ЛУКОЙЛа, решение о продаже активов было принято в рамках оптимизации бизнеса в сфере сбыта нефтепродуктов."

Ето как се прави бизнес:

"..От съобщението се разбира, че Ангелкова е подчертала приноса на министерството в преговорите с тази и други големи вериги, които също обмислят навлизането си в страната.
Министър да лобира за инвестиции на дадени фирми (заб.: става въпрос за ТераТурСервиз на Васил Златев - виж. оригинала в "Дневник"), а това се се категоризира ....като конфликт на интереси ,независимо дали физическото лице(в случая госпожа министер) има пряко финансово участие или получава някакви облаги от сделката.
"Конфликтът на интереси е възникването на противоречие (колизия) между обществения интерес, който следва да се защитава от едно физическо лице, заемащо публична длъжност и неговия частен интерес във връзка с облага от материален или нематериален характер по повод изпълнение на службата"...."

В случай, че този човек остане да работи в "инспектората на БЕХ" и бъде избран в СД на "Балкангаз 2000", незабавно на 9 юни ще сигнализирам комисията за конфликт на интереси.
Работата на двете места едновременно, още повече с договор за управление, е конфликт на интереси par excellence!
Интересно, защо същият не е информиран a priori кмета Иван Гавалюгов, че ако бъде избран влиза в конфликт на интереси и е трябвало да остане да работи само на едно от двете места!

Послушното теле от две майки бозае!

А що мислите, че Корнелия е ходила в Правец, заради къщата музей на др. Намига Т. Живков?

Не!

Тя беше там да отдаде дължимото и да потвърди обещаното на подкрепилият е олигарх и изключително влиятелен политически брокер!

Време е тази "лява" партия да бъде закрита!
Време е да се появи истинска лява алтернатива!
Корнелия ще дръпне просто завесата!

« предишна123456следваща »