Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - dobsan
Потребителско име:dobsan
Име:Господин Dobi Georgiev
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:28.11.15, 10:03 (преди 6 години)
Брой коментари в Новини:22
Последна промяна:28.11.15, 10:06 (преди 6 години)


Последните коментари в новини:


Прав си Рафа, просто в България, не само в Ботевград не сме свикнали да си плащаме за спорт. И не само....ако можем да минем метър пък и претенции после да имаме, царе сме. Е няма как!

1, това категорично не е верно, веднага се сещам за 3 отбора където цените на домакинските билети са по-ниски, а ако тръгна да проверям може още да намеря. Само не ме питай кои са, направи си труда сам да провериш преди да пишеш Усмивка . Иначе, съгласен съм с 3, не можеш да искаш добра селекция, хубава зала и ниски цени. По цял свят посещението на спортни мероприятия си е доста скъпо и мисля, че тепърва в цяла България ще се вдигат цените, това е само началото и е повече от естествено на живо да е скъпо. Евтинко само по телевизията. Спортът е със социална функция когато говорим за квартален спорт, ако е професионален ще струва все повече пари.

dobsan, 14.09.2018, 17:21:22 (преди 3 години)
Спорт / Страхотен успех: България победи Франция!
4, разбирам местният ти патриотаризъм, но някак си е грозна позицията ти. Само ще припомня, че ако не беше Сашо Янев да забърсва насраните ни гащи на нисък пост нямаше да стигнем въобще до този мач с Франция. Сашо Янев беше най-стабилният играч в предните 2 квалификации, дори в моментите когато Везенков издишваше. Не се сещам кого друг от Берое имаш предвид, че е извадил Любо. Всеки има своите силни и слаби мачове, минутите на Янев вчера не бяха от най-добрите, но повярвай - много по-лесно е да излезеш титуляр вместо да те пуснат от скамейката и да знаеш, че нямаш право на грешка, а Сашо е вечно в тази позиция.Иначе шапки долу пред Любо, казвал съм го и преди, че в последните 30 години играта в Европа е защита и мачове се печелят със защита а не с надхврляне в стил Мартин Маринов. Играта в защита каквато я налага Любо Минчев във всичките си отбори няма аналог в България. В допълнение - Любо беше изключително проницателен на кого да заложи в този мач. При положение, че Бост дойде, изстива мястото на Божо Аврамов. Щом Божо не играе, Сашо Янев също получава малко минути.Заложи се на Митко Димитров, който естествено ще получи повече време защото ще има подкрепа от местната публика. А Митко се справи блестящо, евала, използва си шанса. И въобще перфектно оползотворяване на наличният материал от Минката, пък ако ще и да бил нервен, да крещял на играчите си и не знам какво си. Имаме отбор а не сбирщина каквато организира Георги Младенов. Пиша всичко това с изключително уважение към феновете и публиката в Ботевград, но на моменти повярвайте се оливате в патритаризъм и пишете глупости показвайки неуважение към другите. А те го заслужават това уважение. Много по уместен щеше да е въпросът къде са ни центровете? Щото Ваклинов е комичен, компенсирахме с мъжество и борба, ама така няма да е винаги. Витрината са ни 10-на играча а какво идва отзад? Какво се прави по клубовете? Та ние не успяваме в България да си запълним ростерите с бг играчи защото няма с кого. Ама айде да не развалям празника, тази победа ще се помни, не е най-великата ни, аз съм видял поне още 2-3 по-велики наживо, но съм щастлив че съм бил зрител и на тази!И още нещо - престанете с тази простотия всеки на когото не ви харесва мнението да му казвате да ходи да пише другаде. 21 век - свобода на словото, комунизма отдавна го няма. Не искате да стоите тук и да се лъжете един друг колко сте велики, да се навивате как "добре че Любо навреме си изкара играчите от Берое" и да се самозалъгвате един друг, нали? Това е равносилно на първенство в което играе само Балкан и печели първенството без да играе, нали? Усмивка И ако имате нещо в главата сега няма да се сърдите а ще осмислите какво съм написал. Не съм писал тук от вероятно 3-4 години, но простотията и неуважението ми идват в повече и не мога да не си кажа какво мисля. Поздрави на всички Българи, бъдете горди!

Рафа, вземи стани политик моля ти се, гледам сблъсквал си се с всичко Усмивка Извинявам се официално, че имах по-различно мнение от твоето! Няма повече! Усмивка

Еееее, Цветомире, не си прав френд, пишеш убедително ама невярно.Какво общо има фалитът на едно дружество с кражба на юредически лица както казваш ти? Нищо общо! Не заблуждавай. Фалитът е форма предвидена в закона за некоректните платци и единствената цел на фалита е разпродажба на имуществото на фалиралият субект за да се задоволят претенциите на кредиторите. Ако няма фалит те няма да получат нищо. Друг е въпросът че в случая с повечето спортни дружества те нямат никакви активи, няма имуществена маса както казват юристите. И къде намеси държавата не ми е ясно, страна са кредиторите, а те имат всичките инструменти на закона да си търсят правата ако някои от бившите ръководители е злоупотребил. Да ти напомня обаче че икономическият фалит (стига да не е умишлен , т.е. да не си управлявал умишлено за да се фалира) не е основание за подвеждане под съдебна отговорност.Всеки ден фалират дружества с ограничена отговорност. Естествено фалита води до други последствия за управляващите, например няма право 5 години да бъде управляващ. Ти говориш за гниене в затвора....Виж ако говориш за това дали е морално ще се съглася с теб - неморално е. Но е законно и то законът в България не е по-различен от този в белият свят.Ако говорим, че е неморално то е такова и то спрямо кредиторите, ако говорим конкретно за баскетбола ничий други интереси не са нарушени, нито на съперниците, нито на публиката, спечелил е баскетбола.Направи си труда да чекнеш българските клубове от последните 10 г. - това е случка в половината от тях.Само в последната година и половина се сещам за 3. Дали одобрявам - ей богу не, но не разбирам крайната ти позиция.

« предишна12345следваща »