Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - dobsan
Потребителско име:dobsan
Име:Господин Dobi Georgiev
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:28.11.15, 10:03 (преди 6 години)
Брой коментари в Новини:28
Последна промяна:28.11.15, 10:06 (преди 6 години)


Последните коментари в новини:


dobsan, 06.03.2016, 11:15:06 (преди 6 години)
Спорт / Балкан се съживи и победи Рилски спортист
Рафа, а какво ти е мнението за Брексит? Какъв ще е резултата от референдума? Не, просто гледам, че се допитват хората за всичко, та и аз ;))))))

Ей, да не излезе накрая, че бил 2008-и набор? ;)

dobsan, 25.02.2016, 13:35:08 (преди 6 години)
Спорт / Небойша Видич е новият треньор на Балкан
ами ако се уцели правилният чужденец не знам дали е по-добре българин. Ако визираш Георги Младенов или Ники Господинов.. Усмивка освен усмивка друго няма да изразя. По това време на годината свободните са малко. Виж чужденеца ако е качествен дори и да е скъп за 3 месеца все ще си го позволи клуба. Става въпрос за 3 месеца! Ама най-важните. Що да не е качествен чужденец. А избраният какъв е никой не може да каже. Ето - в Ямбол изгониха един анонимник и се оказа, че е за добро, но по принцип сръбската школа си е школа, няма причина да се смята в аванс, че е грешка. Дайте му време, въпреки, че го няма, плейофите ей сега ще дойдат.

в един мач всичко е възможно - и да паднеш от Берое, и да биеш Лукойл, все още не се е намерил отбор в България който да им разбие хегемонията. Факт! Да не говорим, че в едни плейофи за първенството са нужни 3 от 5. Затова и се радваме някой като им вземе купата - последните три години три различни отбора.

dobsan, 22.02.2016, 00:07:34 (преди 6 години)
Спорт / Бездушен Балкан загуби от Берое за 3-4 място
Rafa, вероятно си прав във всичко което пишеш.Моето мнение на страничен и безпристрастен наблюдател е, че вероятно има малко пресищане.Във всичко и във всички.Доказателство за това е и че публиката в Ботевград смята всичко друго освен първото място вече за провал.Разбирам и че болката в случая идва от недостатъчното напъване на играчите.Лично аз мисля, че тука идва ролята на треньора - да събере играчите, да ги мотивира, да плясне когото трябва зад врата, да остави друг на пейката, да скръцне със зъби или да пренесе собственият си ентусиазъм върху играчите, да преживява и носи отговрноста заеднос тях.Тогава има химия.При Ралчев не я виждам, дори не говоря за качествата му като треньор.Вече е треньор на Балкан а се държи като шеф от Лукойл, така играчите няма да го приемат.Не мога да си помисля Вукойчич или Ацо (когото иначе не понасям) да позволяха подобно нещо.А иначе без да ви знам кирливите ризи мисля, че както беше казал преди време Рафа трябва да сте повече от спокойни за бъдещето с новият кмет.Дай боже повече баскетболни хора с нещо в главата да стават кметове Усмивка Баскетбола не свършва с тази купа.И не започва...Да сме жи и здрави и поне 3-4 отбора да разбият монопола на Лукойл, това си пожелавам!