Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - dobsan
Потребителско име:dobsan
Име:Господин Dobi Georgiev
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:28.11.15, 10:03 (преди 6 години)
Брой коментари в Новини:28
Последна промяна:28.11.15, 10:06 (преди 6 години)


Последните коментари в новини:


dobsan, 12.02.2016, 21:35:41 (преди 6 години)
Спорт / Сезонът на Черно море приключи
Мит е, че ако се промени ръководството на баскетбола и цъфнем и вържем.Да не забравяме, че когато дойде Глушков федерацията беше със сериозни задължения, никой не искаше да заеме горещият стол и едва ли не му се молиха на Глушков.Задълженията са платени, федерацията функционира нормално.Проблемите на Черно море са не само на варненци, не са само и на баскетбола, те са проблем въобще на спорта в България.И то не от днес и от вчера.Няма законодателни стимули за спомоществувателите.Третират се като балъци които имали - дали.Обидно!Спорта е функция на икономиката на една държава а нашата е никаква и затъва все повече.Айде да спирам, че ще кажа и други тъжни неща.Дано стане хубава купа в Ботевград и нека победи този който е заслужил.

Само не разбрах защо до Глушков е това писмо и какво се очаква отъ него - да ходи да бърше сополите на всеки ли?Или да върне всички в първи клас и да им дава възпитанието което им липсва от първите седем години.Моля Госпожо пък Иванчо ме наплю...нещо такова...

Рафа, не четеш внимателно, 700 000 лв. от тук до края на състезателният сезон, като добавиш и това което е до момента стават примерно 1 000 000.

« предишна123456следваща »