Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Rafa23
Потребителско име:Rafa23
Име:Господин Цветомир Христов
Статус:потребител / активен
Възраст:32 години
Регистриран на:22.01.10, 22:36 (преди 8 години)
Брой коментари в Новини:1213
Последна промяна:15.09.15, 18:29 (преди 3 години)


Последните коментари в новини:


Лукойл надигра Балкан днес , несъмнено Захраиев липстваше . Стойков и Папазов са притиснати до стената защото ако не станат шампиони може би и двамата или поне единия остава без работа. Затова нямат да се спрат пред нищо . Инцидентите от мач номер 2 са сценарий , който изцяло заработи в полза на Левски . Захариев несправедливо бе наказан за мач номер 3 и Лукойл логично го спечели . В случай , че Балкан изравни серията пък петия мач Лукойл ще имат шанса да играе на наутрален терен . Всеки знае , че в Уживерсиада винаги сме повече . И те така.....Аз вярвам , че има Господ и Балкан ще стане шампион !

Не забрявайте , че вече Тити не е този фактор в Левски както беше през 2014 година . Златев е нива над този примат и едва ли му се иска да бере срам пред погледа на цяла баскетболна България ако се повторят събитията от преди 4 години.
Тогава за тези , които не си спомнят добре привържениците на Балкан освен че бяха ограничени с 10 % от капацитета на залата бяха принудени да плащат по 20-30 лв за билет ( който включваше и билет за някакво псевдо юбилей на футболния отбор ) Луканов тогава бе принуден да купува билети на стотици души от Ботевград , които бяха изнудвани да купуват билети за Гонзо и Сираков за да гледат Иван Лилов и Стамбата Усмивка
Да не подминем и това , че бяхме натъпкани тогава на горните редове като добитък , феновете на Левски бяха 100 , залата остана празна - даже единствения МЪЖ от журналистите , които коментират баскетбол в България - Петър Бакърджиев влезе в открит конфликт с Тити Папазов в интервюто след мача заради тези безобразия .
Нещо повече , Тити тогава даде пример с трагедията на Хейзъл и с вдигането на цените в двоен и троен размер за да се избегне посещаването на мачове от хулигани . Разбира се този нагъл лъжец само година по-късно пусна дори свободен вход за неговите фенове ама те и тогава не идваха защото го нямаше Цветан Василев вече да им дава суха храна и амфетки за мача като бонус . Тогава друг голям МЪЖ - Павел Иванов - тогавашния капитан на Левски публично след един мач на Левски и Балкан изрази възмущение от бездушието и липсата на подкрепа от феновете на Левски в трудния за тях тогава момент .

Rafa23, 01.03.2018, 12:48:11 (преди 3 месеца)
Спорт / Мачът на звездите ще бъде в Ботевград
Моя глас е ясен - Станимир Маринов от играчите и Ацо Тодоров от треньорите Усмивка Усмивка ( ако има как де )

Не ходете заради националния , не отсъствайте заради Тити. Направете това , което решитезаради самите вас. Ако обичате баскетбола и оценявате това , че от две три години Ботевград има уникалния и шанс да домакинства на мач на такова ниво - заповядайте. Този шанс не ни е подарък, извоювали сме го като сме се показали като бурно подкрепяща , разбираща играта и интелигентна публика . Нека не губим този шанс заради няколко комплексирани олигофрена с болни амбиции . Самия факт , че техните зали са празни а нашата винаги пълна достатъчно ги наранява. нека си останат нещата по същия начин !!!

И в Златоград в салона на малкото училище можеше да го направите . Важното е да няма хора в залата , нали към това се стремите от години насам !

« предишна123456следваща »