Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Rafa23
Потребителско име:Rafa23
Име:Господин Цветомир Христов
Статус:потребител / активен
Възраст:32 години
Регистриран на:22.01.10, 22:36 (преди 8 години)
Брой коментари в Новини:1194
Последна промяна:15.09.15, 18:29 (преди 2 години)


Последните коментари в новини:


Rafa23, 11.12.2017, 08:41:27 (преди 3 дни)
Спорт / Балкан безпомощен в Самоков
Именно Усмивка Видич доста неуместно обясни безидейната игра на отбора си с умората. Доста неуместно прозвуча това на фона на двата мача на Рилски за 3 дни и не 12 а 20 часа път в двете посоки !!!
На мен ли само ми се струва , че играчите не иска да играят за него и правят всичко възможно да го сменят ???
Ако има нещо такова ръководството да взема мерки - или да го махат или ако ако искат да го задържат да ги съберат играчите и да им заявят ясно и категорично , че това ще е треньора до края на сезона и да не си правят сметки бе кръчмар !

Да ме прощава автора на публикацията ама по-важен си е мача в сряда срещу белгийците . Трябва да бием защото една победа в Европа може да вдигне самочуствието и настроението в отбора.
Една победа в Самоков нищо няма да ни донесе освен едно фалшиво убеждение , че сме номер 1 в България . Класирането няма никакво значение , накрая и 5-тя може да стане шампион а първия 5-ти . ( което е много възмжно между другото )
Трябва да се мисли само за това как отбора да играе по-добре и да подобрява поведението си на терена .

Rafa23, 04.12.2017, 10:59:33 (преди 1 седмица)
Спорт / Първа загуба на Балкан
Тити , от 3.11.2014 до онзи ден Балкан и Левски са играли 8 пъти и резултата е 8-0 . От толкова бой си се озлобил , разбираемо е Усмивка
След мача в интервюто каза , че си ни бил тук всеки път от 2014 когато ти е трябвало хахахааааа
Другия път като пак престане да ти дава пари този , на който лижеш задника ще те бием не 8 пъти поред а 28 пъти....за да мирнеш най-накрая Усмивка

Rafa23, 03.12.2017, 08:38:41 (преди 2 седмици)
Спорт / Първа загуба на Балкан
И мен ме разочарова много неспособността на Видич да води този отбор . Вчера категорично надигран тактически от Тити . Левски имат толкова много слабостти а ние не се възползвахме от нито една от тях . Играхме еднообразно , без идея , без дисциплина и нямаше никакъв елемент на изненада .
Въпреки това не знам дали е правилно да се сменя треньора . Има хора които разбират повече от мен и се надявам да вземат мерки навреме.
Нека имат в предвди следното - Лукойл си остават фаворити , Берое взеха Хаджирусев и Цонков вече и чакат още двама класни чужднеци ( така и те ще станат по-силни от нас ) , Левски бъдете сигурни ще вземет един класен гард и център и стават също по-силни от нас....а и с тази игра и с това поведение вискомерно с безброй спадове и амплитуди нищо добро не ни чака
Може би единственото хубаво нещо вчера беше това , че ЗАГУБИХМЕ защото поредицата от измъчени победи над осакатени и безлични отбори досега само създаваше лъжливото усещане , че сме най-добрия отбор в България .

« предишна123456следваща »