Иванина от Big Brother 4 е на корицата на новия брой на списание FHM. Бондинката, която още в Къщата показа, че не се срамува от тялото си, се разголва в сексапилна сесия, дело на фотографа Васил Германов.

Снимките са придружени от откровено интервю, в което Иванина разкрива интимни подробности за личния си живот и сексуалните си предпочитания.

"Понякога играя двойни игрички - в леглото съм много дива и луда, а навън, когато сме в приятелска компания, съм тиха, кротка и много слушам.", споделя брадърката.

„Признавам си, че много обичам да ме глезят по всякакъв начин. Обичам да се правя на бебе, което не разбира нищо, и мъжът до мен да ме пита постоянно от какво имам нужда, какво не ми харесва, защо съм нацупена..."

Запитана кои известни български мъже харесва, Иванина отговаря: "Харесвам Бойко Борисов, защото гледа много лошо - има садистично излъчване, но съм сигурна, че е много мил мъж.

Харесвам и Сергей Станишев - мисля, че е много деликатен човек и много страстен в леглото. Бербатов има страхотно мъжко излъчване, но аз трудно се впечатлявам само от визията на един мъж. Отношението е много по-важно. Мразя мъжете да ме подценяват и да се държат с мен като с глупаво парче само, защото съм руса."

Освен Иванина в новия брой на FHM можете да видите още Деница Димова, половинка на футболиста от Сливен и племенник на Лечков - Иван Стоянов.

В изданието ще намерите още фотосесия на новото откритие на FHM - 21-годишната Йоана, секси снимки на Абигейл Кланси - гадже на футболиста от Портсмут Питър Крауч, както и модна фотосесия с Ники Михайлов.