Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че е готов да поделя с някой разходите си по отбора, но в никакъв случай не би продал клуба.

"Не се отказвам от Левски, но не бих се отказал да поделям финансовата тежест с някой, но той трябва да има сърце за футбол. Не защото не мога да издържам сам отбора, а защото в България не е като в Англия, клубовете да се издържат сами, а трябва да се покриват разходите", каза Батков пред "Дарик".

"Необходими са 7-8 милиона лева на година. Приходите от спонсори и от собствени средства са около 3,5 милиона. Това е по-малко от половината от нужното. В никакъв случай не бих продал целия клуб. Всеки, който е готов да дава пари на футбола, е добре дошъл и не бива да му се отказва. Готов съм с всеки да разговарям за съвместни проекти, но не за продажба."

"Взимат се мерки за намаляване на разходите, отказваме се от някои неща, които са доста екстравагантни и без които спокойно може да се мине. Баждеков много добре обясни защо се местим от „Леге". Уточнявам, че Левски освобождава офиса, но моите фирми остават там. Левски няма никакви заеми към банки, физически лица и т.н."

"Чорни в момента е в Лондон, видях се с него. Интересува се от Левски, обича Левски и има 20 процента. Не бих казал, че неговите 20 процента ни помагат, не бих казал и че вредят. Говорим с него, да гледа някоя от контролите на Левски в Турция."