Червена България полудя след вечното дерби в събота. ЦСКА би 3:1 Левски на Герена, а само за няколко часа феновете на армейците родиха куп лафове за клетите си съперници.


Най-популярните от тях са свързани с крайния резултат. Зевзеци твърдят, че шефът на Левски Тодор Батков уволнил секретарката си веднага след мача. Тежкото наказание дошло, след като момичето неблагоразумно си позволило да сервира на ядосания адвокат чаша топла напитка 3 в 1.


Георги Иванов-Гонзо пък изпратил писмо с оплакване до президента на УЕФА Мишел Платини. Легендарният французин, очевидно запознат със състава на ЦСКА, отсякъл: "Обърни се към адаша, дето ви вкара двата гола".


Ветеранът в състава на Левски Христо Йовов, който така и не разбра какво трябва да прави на терена в събота, вече няма да ползва прякора си Бижутера. На дербито с червените той бе заслепен от платинения Мишел.


Преди няколко месеца феновете на ЦСКА отново се подиграха на колегите си след загубата 0:5 от Спортинг (Л). Тогава червените се чудеха какво ли щеше да стане, ако вратарят на сините Георги Петков се казваше Стоянов, свързвайки фамилиите с инкасираните от играча голове.