Голяма е вероятността да няма сделка за Локомотив (Пловдив). Това обяви кандидатът за купувач на клуба Георги Гергов.
"При тези параметри поискани от президентката на „смърфовете“ Галя Топалова - 4 милиона лева цена на клуба аз няма да се съглася и ще откажа. Не е предвидена среща между нас", заяви Гергов.
Той поясни, че на насроченото за четвъртък общо събрание на акционерите на Международен панаир - Пловдив няма да внесе предложение за закупуването на Локомотив. Георги Гергов е изпълнителен директор на панаира и смяташе чрез него да осъществи покупката на клуба.

Deja Vu

"Това което става сега в тима е повторение на ситуацията в Ботев миналата година, когато помагах на този клуб. Тогава решиха, че след като аз помагам, може да ми искат всичко. Няма да стане", допълни още кандидат-купувачът.

Тя

"След като Георги Гергов се отказал да купува Локомотив (Пловдив), аз оставам президент и собственик на клуба и ще продължа да го издържам. Това не ме притеснява", заяви Галя Топалова.
Тя добави, че утре ще изплати забавените заплати на футболистите. Топалова каза още, че ще участва в концесията на стадион "Локомотив" в парк "Лаута" в Пловдив.

Кмет

Днес кметът на града Славчо Атанасов подписа предложение до Общинския съвет на Пловдив за отдаването на концесия на спортното съоръжение. Според изискването за концесията победителят в нея ще трябва да инвестира минимум 9 милиона лева за неговата модернизация. Очаква се въпросът с концесията да се разгледа на сесията на 5 март.