Младите социалисти и кандидатите за общински съветници от листата на БСП, подкрепящи кандидатурата на Михаил Михайлов за кмет на Ботевград, организираха модно ревю в дискотека “Envy”,  на която бяха представени модели на младата дизайнерка и наша съгражданка Десислава Панева.

„Чрез авангардното модно събитие младите социалисти си поставиха за цел да покажат своето желание за промяна и в обществения живот и управлението на Ботевград”, подчерта Николина Цолова - председател на Българска социалистическа младеж.

„Това е нашият призив към всички млади хора от общината да участват активно в изборната кампания и да гласуват за най-достойните кандидати с номера 3 и 30”, допълни тя.

Малко преди дискотеката и ревюто се проведе официалната част по закриването на предизборната кампания на Михаил Михайлов, на която пяха Джина Стоева, Теодора, Нели Рангелова и Радостина Паньова.

Специални гости на събитието бяха Пламен Вачков – Председател на Държавната агенция за информационни технологии и Георги Близнашки - член Висшия съвет на БСП. Двамата се присъединиха към призива на общинската организация на БСП и БСМ за промяна, диалог и отговорност.