Тази вечер коалиция „Демократична България - обединение“ откри предизборната си кампания за Ботевград. Гост на събитието беше Мануела Малеева, която е член на Инициативния комитет за учредяването на „Да, България“ и има ключова роля в Изпълнителния съвет на партията. Легендарната тенисистка преряза лентата на новия офис на местната организация на коалицията, който е с адрес: бул. „България“ 5 (комплекс „Форум“).


Освен кандидатите от Ботевград, включени в листата – Кристина Касабова и Недялко Пешев, гост на откриването беше и Грета Ганева. Тя заема второ място в листата, след д-р Александър Симидчиев.


„Моите впечатления от ботевградчани са прекрасни. Тук виждам едни добри и отворени към света хора, без значение на пол, възраст и политически убеждения. Виждам във тях още запазена автентичната българщина. Аз вярвам в здравия разум на българина, и в частност на ботевградчанина, и вярвам, че той ще избере най-доброто за себе си. Също така вярвам, че това е „Демократична България“. Аз не съм от политическите субекти, част от коалиция „Демократична България - обединение“, аз съм от гражданската квота. Съгласих се да вляза в листата, защото смятам, че целите на „Демократична България“ покриват онези нужди, които считам, че са належащи в момента по отношение на всеки един от нас“ – каза за botevgrad.com адв. Ганева.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!