Лично президентът на БФБ Михаил Михов, както и изпълнителният директор Иван Ценов ще дойдат в Ботевград тази неделя, за да връчат тържествено купата и златните медали на баскетболистите на "Балкан" за първото място в "А" група. Двамата са приели поканата , отправена им миналата седмица от президента на БК "Балкан" Иван Гавалюгов.

 

Това ще стане непосредствено след последния домакински мач на мъжкия тим срещу "Видабаскет", който е на 12 април от 18.00 ч. След това в последния кръг "Балкан" гостува в София на НСА. "Зелените" си осигуриха първото място предсрочно още при победата в Русе над "Дунав 2007", когато отпадна и теоретичната възможност да бъдат изпреварени. Изключително голям е шансът нашите да завършат без нито една загуба.

 

 След церемонията по награждаването новото ръководство на БК "Балкан" ще организира коктейл в елитния ресторант "Нобилис". На него, освен ВИП-гостите от федерацията, ще бъдат поканени хората, с чиито средства този сезон мъжкият баскетбол в Ботевград бе спасен и на чиято помощ ще се разчита и по-нататък. Ще присъстват още представители на бизнеса в региона, както и на солидни компании от страната.