За малко повече от 20 дни анимацията "Ледена епоха - Зората на динозаврите" се превърна в най-касовия филм у нас за всички времена. Историята за Сид, Диего, Мани, Ели, Катерицата и другите популярни герои от филмчето, застана на върха на бокс офис класацията, като буквално "потопи" досегашния лидер "Титаник". Приходите на третата част на "Ледена епоха" са в размер на 1 876 887 лева. За сравнение филмът на Джеймс Камерън, който вече е на второ място в таблицата, е донесъл 1 865 269 лв.
 
"Зората на динозаврите" беше едно от най-очакваните заглавия за 2009-та година. Световната премиера на анимацията беше на 1 юли. "Ледена епоха" 3 се прожектира в киносалоните в дигитален 3D формат. У нас филмчето е дублирано с гласовете на Койна Русева, Христо Мутафчиев, Георги Тодоров, Николай Урумов.
 
Създателите на "Ледена епоха" казват, че "Зората на динозаврите" е най-амбициозният филм от поредицата. В него има от всичко, което се е харесало на зрителите от първите два филма. Вече се знае, че със сигурност любимата анимация ще има и четвърта част. Третата продължава да се върти в киносалоните в страната.