Италианската актриса и тв водеща Елизабета Каналис, заради която Жозе Моуриньо наскоро поиска развод от съпругата си, се превъплати в ролята на "гореща монахиня". Жълтите издания на Ботуша публикуваха снимки и трейлъра от новия филм "Dеcameron Pie", чийто автор е италианският дизайнер на висша мода Роберто Кавали. В комедийната лента, вдъхновена от "Декамерон" на Бокачо, участват още Хейдън Кристенсен, Миша Бартън, Тим Рот, Анна Галиена.

Кавали доста е развихрил въображението си при създаването на костюмите. Във филма оживяват млади флорентинки от XIV век, облечени в дълги рокли от черен плюш и в кожени панталони. Има също и монахини в бели воали, каквато именно е Елизабета Каналис. Красавицата, която е сред любимките на италианските жълти списания, и друг път е получавала епизодични роли в киното.

В момента г-ца Каналис изживява страстен романс с филмовата звезда Джордж Клуни. Преди броени дни двойката бе засечена на романтична вечеря в Рим, а след това папараците ги снимаха на езерото Комо, където холивудският секссимвол притежава луксозна вила.

Според италианските медии Елизабета стои в основата на развода на португалския треньор Жозе Моуриньо. Специалния имал връзка с Каналис, за която майката на двете му деца научила наскоро. Всъщност шоугърлата е с доста сериозен стаж във футболните среди. Голямата й слабост са играчите на Интер. Най-сериозната й връзка е с Кристиян Виери. Двамата бяха стигнали до сватба, но се разделиха. Освен това Каналис е излизала в миналото с Дъглас Майкон и Марио Балотели.