Две седмици преди първия мач от Лига Европа срещу Фулъм оперативното ръководство на ЦСКА е в паника. Причината е, че клубът към този момент не е в състояние да изпълни всички предписания на УЕФА за провеждането на футболната среща, научи "7 дни спорт".

Документът от централата в Нион пристигнал на Армията тези дни и хвърлил в смут администрацията. Докато Дучето и останалите фенове се радват на триумфа на тима на Любо Пенев в Москва, служителите ходят с мокри кърпи на главите. Оказало се, че ЦСКА трябва да наеме цяла армия допълнителен персонал за двубоя, плюс фирми външни изпълнители. Последните се използват за осигуряване на тентите за миксзоната, ангажирани са с целия кетъринг, оборудват задължителния за груповата фаза на турнира ресторант и т.н. Освен това имало изисквания за допълнителни помещения със съответното оборудване, което също изисквало хора и разходи.

Сигурен източник твърди, че в момента в ЦСКА няма наличните средства, за да бъде ангажиран целият този персонал. Фирмите външни изпълнители, потърсени от клуба, изискали от ЦСКА да им се плати авансово. Аргументът бил, че червените не са от най-изрядните платци и не искали да рискуват с евентуално забавяне на парите.

В тази връзка до президента на ЦСКА Димитър Борисов била пусната докладна записка, че клубът рискува да се изложи сериозно с организирането на първия мач в София срещу Фулъм. Очакванията са, че "Титан" ще осигури нужните средства за провеждането на двубоя според изискванията на УЕФА.