Съветът на училищно настоятелство “Бъдеще” при ОУ “Васил Левски” - Ботевград свиква общо събрание на Сдружението, което ще се проведе на 10 септември от 17.30 часа в учителската стая. Поканени са всички членове на настоятелството, сред които са областния управител Красимир Живков, чиито дъщери са възпитанички на ОУ “Васил Левски”, общинските съветнци Иван Гавалюгов и Иван Начев и др. Покани да участват в общото събрание са изпратени до: кмета на общината Георги Георгиев, секретаря Цеца Иванова, шефа на образованието Веселка Божкова и експертите от отдела “Интеграция на етносите” Йорданка Маринова и Радослав Христов.

Заседанието ще започне с оглед на обновената училищна база и ще продължи при следния дневен ред: доклад на Съвета на настоятелите за дейността на Сдружението от началото на 2009 г.; информация за организацията на учебната 2009/2010 г. в ОУ "В. Левски"- Ботевград, финансовото състояние и състоянието на материалната база на училището; информация за обхващането и интегрирането на ромските деца в задължителна училищна възраст в учебните заведения в Ботевград; приемане на програма и комисии за дейността на Сдружението за следващите 6 месеца; отчет за бюджета на Сдружението и събиране на членски внос. Ще бъдат разгледани и други важни въпроси, касаещи учебното заведение.
На заседанието на настоятелството могат да присъстват всички граждани, които не са безразлични към бъдещето на ОУ “Васил Левски”.