т днес ЦСКА официално има нов спонсор. Това е компанията за мобилни комуникации Глобул. Логото на фирмата ще стои на червените фланелки още от мача с Пирин в събота. Освен на екипите на тима Глобул получава ексклузивните права за реклама по време на мачовете на тима, както и на всякакви събития свързани с тима и неговите футболисти.

"Ние от Глобул се гордеем, че логото ни ще стои на фланелките на ЦСКА. Тези фланелки са тежки от богатата история на ЦСКА. Не е необичайно една фирма да спонсорира два отбора. ЦСКА ще е основният ни отбор", заяви Димитрис Блациос - главен изпълнителен търговски директор на Глобул, визирайки договра на компанията и с тима на Литекс. 

"Имаме доверие на ЦСКА. Пожелавам на тима успех в предстоящите мачове, както в България, така и в Европа", добави още той, като отказа да даде подробности относно финансовите параметри на договора.

"Няма да подведем Глобул. Очаквам да имаме успешно сътрудничество. Още от мача с Пирин излизаме с логото на фирмата", заяви пък собственикът на ЦСКА Димитър Борисов.

Освен него от страна на "червените" на пресконференцията присъстваха изпълнителният директор на тима Венци Живков, Любослав Пенев и Тодор Янчев.