Неотдавна актрисата Салма Хайек определи гърдите си като "дар от Бога". Едва ли има някой, който би оспорил това твърдение.

По този повод в. "Сън" състави списък на красавиците, които също има с какво да се похвалят. Всяка една от хубавиците, намерила място в листата, е получила щедри божествени дарове, благодарение на които изпъква сред останалите.

В случая на Салма Хайек това са гърдите, но тя не е единствената, която може да се похвали с подобни прелести. За голяма радост на мъжете по света и за разочарование на музикалните фенове Джесика Симпсън си остава по-известна с пищния си бюст, отколкото с постиженията си в кариерата. Явно Джесика няма нищо против да носи етикета "момичето с хубавите гърди", защото при всяка възможност щедро излага на показ силно изрязано деколте.

Прелестите на Ким Кардашиян едва ли вече са тайна за някого, след като в Интернет бе разпространена нейна секс касета. Неоспорим факт обаче е, че най-привлекателното нещо в Ким са задните й части.

Със същата "забележителност" може да се похвали и Джесика Бийл - новата изгора на Джъстин Тимбърлейк. Снимки за американско списание показват, че певецът не е сбъркал в избора си, след връзките си с далече не толкова надарените Бритни Спиърс и Камерън Диас.

Сексапилната Кели Брук е получила много, когато се е редила на опашката за прелести, твърдят нейни почитатели. Красавицата е по-известна с бюста си, но според мнозина Господ е бил достатъчно щедър към цялото тяло на Кели.

Според познавачите стандартът за прекрасно тяло е поставен от топмодела Хайди Клум, а съпругът й, певецът Сийл, е истински късметлия.

В списъка на в. "Сън" като жената с най-хубавите крака на света фигурира певицата Надин Койл от групата "Girls Aloud". Когато пее, тя обикновено носи панталони, но според почитателите да се прикриват тези съвършени дадености е истинско престъпление.

Прелестите на "Girls Aloud" не свършват до тук. Друга изпълнителка от групата - Кимбърли Уолш - притежава най-красивите устни на света.

Звездата на хипнозата Пол Маккена със сигурност ще срещне достоен конкурент, ако кръстоса поглед с Мегън Фокс. Омагьосващият поглед на красавицата от "Трансформърс" е известен в Холивуд, а всеки, осмелил се да погледне актрисата в прекрасните сини очи, рискува да бъде хипнотизиран.

Истинската причина зрителите да гледат сериала "Изгубени" е лицето на Еванджелин Лили./strong>. Красивата канадка притежава черти, които рядко се срещат на едно място, но никога не остават незабелязани - зашеметяваща усмивка, високи скули и невероятни кафяви очи.