В среща от четвъртия кръг от груповата фаза на Шампионската лига тимът на Интер обърна домакините от Динамо Киев с 2:1 и излезе начело в група F с актив от шест точки.

В този мач първи до попадение стигна съставът на Динамо. В 21-ата минута Шевченко се разписа след пас на Нинкович като с прехвърлящ удар не остави шансове на бразилския вратар на "нерадзурите" Жулио Сезар. Гостите пробваха да затруднят динамовци, но това не се случваше.

В 40-ата минута на двубоя Милевски намери голмайстора Шевченко, но ударът на нападателя от границата на наказателното поле мина встрани от вратата.

През втората част наставникът на Интер Жозе Моуриньо пусна в игра Балотели и Мота на местата на Камбиасо и Киву. Това освежи играта на италианския тим. Въпреки това в 61-ата минута Шевченко намери Нинкович, който пробва неточно мерника си. Последваха мяколко минути със сериозен натиск към вратата на Динамо като Ето`о първо, а след това и Самуел с глава не сполучиха да матират Богуш. Ударът на Самуел намери страничната греда на Динамо.

В 86-ата минута холандецът Уесли Снайдер намери Милито и той от точката на дузпата с лек, но много точен удар матира Богуш, изравнявайки резултата - 1:1. В 89-ата минута се стигна и до пълен обрат. Мунтари стреля от далечно разстояние, вратарят Богуш позволи кълбото да му се изплъзне от ръцете, но все пак го изби. До него стигна Милито и стреля, стражът се намеси и изби, но притичалият Снайдер донесе успеха на Интер, вкарвайки кълбото в мрежата на Динамо.