ЦСКА успя да уреди най-апетитния шоколад на Своге срещу 100 000 лева. "Червените" си гарантираха централния нападател Мирослав Антонов срещу въпросната сума плюс двама или трима играчи, пише в. "Стандарт". Апетит към голмайстора на Спортист имаха още Левски и Черноморец. Чилика от Монтана, както е известен нападателят, дори обяви желанието си да премине на "Герена".

Шефовете му от Своге обаче явно са пресметнали, че предложението от ЦСКА е по-изгодно. Новаците в "А" група искат пари и футболисти на момента, тъй като изпитват сериозни трудности и на двата фронта. Очаква се днес или утре да бъде подписан договор. Минимална е вероятността в близките часове някой от конкурентите да удари по масата с повече пари кеш. Плюс това шефовете на ЦСКА и Спортист, които поддържат отлични отношения, вече са стиснали ръцете си.

На среща в култовата кръчма "Кошарите" преди Нова година е била обсъдена и сделката за триото Димитър Илиев - Кирил Акалски - Дани Кики от Локомотив (Пд). Босът на "Титан" Димитър Борисов, новият номер 1 на Лаута Коко Динев и мениджърът на "черно-белите" Едуард Ераносян седнали заедно на маса. Както е известно, Галя Топалова и ЦСКА уредиха за 200 000 лева тримата футболисти.