Срещата между Рилски спортист и Работнички от Еврохолд Балканската лига, която бе насрочена за сряда няма да се състои. Не е ясно дали тимът от Скопие изобщо ще продължи да участва в турнира, след като продължава да се бори с финансовите си проблеми. Много вероятно е Работнички да се откаже от Балканската лига, и да остане само в първенството на Македония. Отборът, воден от Марин Докузовски вече пропусна една от срещите си от БИБЛ - с румънския Газ Метан Медиаш.

Ръководството на Балканската лига ще прецени до 27 януари дали Работнички ще продължи да бъде част от състезанието или ще бъде изваден от него и всички резултати с негово участие бъдат анулирани. Пред месец ноември миналата година назря и скандал между скопския тим и Балканската лига, като от Македония твърдяха, че имат неизплатени суми от страна на Лигата.

Ще припомним, че именно заради мача на "Рилски спортист" с "Работнички" НБЛ измести с един ден срещата в Ботевград между Балкан - Рилски спортист. Вместо в събота, както бе по програма, тя ще се играе в неделя, 17 януари от 18.00 ч.