Бойко Миленков е новият-стар играч на Дунав 2007. Бившият вече баскетболист на ботевградския Балкан се завръща в Дунав след 3 сезона престой при балканци.

Миленков беше част от Дунав и през сезон 2006/2007, когато се изявяваше като един от лидерите на отбора. Тогавашната формация на русенци беше ръководена от наставниците Алекси Алексиев и Даниел Димитров. След един успешен сезон със "сините", играчът прие офертата на Балкан, където също стана важна част от отбора, спечелил преди един сезон бронзовите медали в българския шампионат. След това, за съжаление, баскетболистът претърпя лоша контузия и титулярното му място в ботевградския отбор бе заето.

Сега Миленков отново се завръща в отбора на Дунав 2007, за да радва русенската публика със своята сърцата игра. Няма съмнение, че с триото завърнали се играчи Тодор Тенев - Иван Николов - Бойко Миленков, Дунав 2007 ще изглежда по коренно различен начин и ротацията на Николай Господинов ще придобие достатъчно респектиращ вид.

Дунав 2007 не се представя особено убедително в сегашния шампионат на А група. Тимът от Русе заема четвърто място от 8 отбора с 4 победи и 3 загуби.

Снимка: botevgrad.com