Още на второто си официално участие в кръг от националния шампионат за ендуро мотоциклети новосъздаденият клуб Ботевград рейсинг тийм постигна призово място.  Това стана в събота и неделя на трасето край хижа Узана в Габровския балкан. След тези два дни  Кольо Илиев зае третото място при мотоциклетистите в клас Хоби.

 Първия ден той бе на четвърто място след изминаване на  3 обиколки по 40 км. През втория ден на затворения маршрут от 7 обиколки по 1800 метра на трасе с препятствия, или т. нар. ендуро тест, той бе лидер по време на първите 5 обиколки, но в останалите две допусна да бъде изпреварен от двама опитни съперници и остана на трето място.


Другите ботевградчани се класираха както следва - Йоан Иванов е четвърти, а можеше да е по-напред, ако първия ден не бе получил наказание от 1 час заради напускане на трасето. Семко Семков е на осмо място, а състезаващият се извън класирането Цветан Миков - Чопъра зае с лекота деветото място от общо 15 състезатели.


При четириколките Петко Петков завърши на седмо място в клас Хоби, като отново претърпя авария със счупването на кормилната щанга на своето Атеве.