Официалната вечеря, която ръководството на БК Балкан даде снощи в чест на успешния завършек на сезона на мъжкия тим, неусетно и съвсем естествено прерасна в мощен купон. В центъра на вниманието, разбира се, попаднаха баскетболистите, повечето от които бяха със своите половинки. солидно се представи и целият треньорски екип.

Да отпразнуват спечелването на бронзовите медали при дебюта на тима в баскетболната лига бяха поканени и всички спонсори, без чиято помощ този страхотен успех не би се получил. Усети се тяхното задоволство от постигнатия успех и - макар и в неформална атмосфера - обещаха съдействие и за новия сезон.

Като че ли най-щастлив изглеждаше главният организатор на събитието - президентът на БК Балкан Иван Гавалюгов. Заставайки начело на хорото, в центъра на което бе купата за третото място, 33-годишният бизнесмен и бивш играч на Балкан  недвусмислено показа, че ще продължи да бъде супервайзор на баскетбола в Ботевград.

Купонът, започнал от механа "Бохемите" в Ботевград,  намери спонтанното си продължение   в "Най клуб Шатрата" до езерото край Правец.