Във фризьорския салон „Стилист Капанов” ще работи неговата ученичка Марина Маринова. „Трудно решавам да предоставя марката „Стилист Капанов”, но  Марина заслужи това право. Дълго време тя упорито изучваше занаята, после стана калфа, а от една година има майсторско свидетелство” – заяви известният коафьор, който днес бе в Ботевград.  За него е много важо не само да се спазват изискванията на марката, но и естетиката. Според стилист Капанов стандартите в професията са задължителни, но фризьорите непрекъснато трябва да се учат, да се усъвършенстват, да мерят силите си на различни състезания. И не на последно място - да обучават млади хора и да предават своя опит.
Всички тези качества притежава Марина Маринова, заяви Кръстьо Капанов. Досега тя е работила в негов салон в София, но той я е подкрепил да направи салон в Ботевград. Освен в София салони „Капанов” има във Варна, Казанлък и Приморско.
”Жените в Ботевград имат право да се чувстват красиви, а салон „Стилист Капанов” им предлага тази привилегия” – заяви той.
Салонът се намира на ъгъла на улиците „Патриарх Евтимий” и „Иван Шишман”.