В продължение на една седмица - от 19 до 25 юли, четирима състезатели по таекуондо от ботевградския клуб "Сунг Ри Атлантик" - Цветолюб Илиев, Владимир Далаклиев, Тихомир Василев и Станислав Стайков бяха на подготвителен лагер в Дупница със състезатели от националния отбор на Турция - версия WTF. Тренировките се водеха от турския специалист Илхан Ачин.

В изиграните последния ден контролни срещи единствено момчетата на Сунг Ри спечелиха срещите си срещу турски национали, съобщи треньорът Пламен Трънски. Цеко Илиел е първи в категорията си с 3 победи, две от които над турци. Първенец в своята категория е и Влади Далаклиев, прегазвайки двама турски състезатели. Тихомир Василев остана втори след нелепа контузия във втория рунд на финалния двубой, след като водеше в резултата. Преди това отстрани представител на Турция. Станислав Трайков остана трети заради травма в коляното.

Нашите състезатели получиха покана да участват в турската таекуондо лига лично от нейния директор, който бе дошъл да наблюдава състезанието. Бе обсъдена и идея състезание от лигата да се проведе и в България. В нея участват над 110 отбора от Турция