Отборът на ЦСКА победи с 2:1 при гостуването си на Клифтънвил в Северна Ирландия и се класира за плейофите в Лига Европа.

Срещата започна с равностойна игра, като Спас Делев можеше да открие резултата в 22-та минута, но неговия удар бе спасен от Конъли. "Армейците" удариха напречната греда на вратата на своя съперник след силен шут на Делев в 39-та минута. Клифтънвил обаче успя да поведе с 1:0 в 42-та минута, когато Лиам Бойс реализира за 1:0 след грешка в отбраната на българския тим.

 В 63-та минута северноирландците останаха с човек по-малко след втори жълт и червен картон за Донахи, заради реплика към съдията на мача. В 69-та минута Руи Мигел удари отново греда за гостите. "Червените" все пак се възползваха от численото си предимство и в 85-та минута младата звезда на ЦСКА Томи Костадинов пое топката, а след това с мощен шут от около 25 метра матира стража на домакините за 1:1.

 В 88-та минута Маркиньос наказа след удар с глава груба грешка в защитата на Клифтънвил и така донесе победата за ЦСКА. В крайна сметка българският отбор се класира за плейофите на Лига Европа след общ успех с 5:1 и ще прави компания на Литекс и Левски по време на днешния жребий в турнира