Риалити звездата Хайди Монтаг, която се подложи на 10 козметични процедури за един ден, редовно масажира гърдите си, тъй като се опасява, че имплантите й се втвърдяват.

Неотдавна бившата звезда от филма "Хълмовете" се подложи на 10 пластични процедури за един ден, включително уголемяване на гърдите до размер на чашката G.

Хайди редовно масажира гърдите си, за да запази имплантите меки и призова останалите жени да последват съветите й. 23-годишната красавица разкри също, че от всички козметични процедури, на които се е подлагала, тази на пробиване на ушите й се сторила най-болезнена.

Сексапилната блондинка наскоро призна, че иска да премахне последиците от многобройните си операции.

Тя обаче се опасява, че това никога няма да стане, след като хирургът й д-р Франк Раян загина при автомобилна катастрофа през август. "Чувствам се като в капан в собственото си тяло. Просто няма начин как да коригирам това.

Д-р Раян познаваше работата, с която се занимаваше, той знаеше всичко", заяви отчаяно Хайди. Русокосата звезда твърди, че се чувства "смазана" от имплантите в гърдите си и отчаяно иска да ги намали. "Гърдите ми ме смачкват. Тялото ми все още свиква с тях и съм много разтревожена от всичко, което се случва.

Взимах болкоуспокояващи, но те не вършат работа, затова спрях. По един или друг начин винаги има болка. Отчаяно искам да се върна към предишното си състояние. Маниачка съм на тема фитнес, но е невъзможно да се тренира с тези гърди. Сърцераздирателно е. Не мога да изживея нормално дните си", сподели още депресираната блондинка.