На есенния международен технически панаир в Пловдив, провел се от 29 септември  до 2 октомври , ботевградската фирма „Чайм” за трети път спечели златен медал. Това е седмото поред участие на фирмата на Пловдивския панаир. 
През 2008 г. фирмата получи златен медал и диплом за когенератор Cento T 160 SPE, а през 2009 за Cento T180SPE. Тази година „Чайм” показа на панаира цялостна технология за утилизация на био-газ от пречиствателна станция за отпадни води с когенератор. Тази технилогия е проектирана изцяло от фирмата, като технологията за производство на био-газ е на испанската фирма КОПАСА, а когенераторът Cento T160 SPE в контейнерно изпълнение  е на ТЕДОМ.
Както вече сме информирали, ЧАЙМ изпълнява  същата технология на площадката на пречиствателната станция за отпадни води на Сливен, в сътрудничество с двете водещи в света фирми от Чехия и Испания.
Пълният инженеринг на когенераторни системи е основната дейност на ЧАЙМ. Това включва комплексно проектиране на системите – проектите за присъединяване към топлинните системи на обектите, газовите проекти, както и проекта за присъединяване към електроразпределителната мрежа. Към този инженеринг се включва и доставката на всички елементи на системата, изпълнението на проектите, гаранционен и извънгаранционен сервиз.