На 22 и 23 април Пловдив се проведе XIІI Международен панаир на тренировъчните фирми ТФ ФЕСТ, който бе част от Панорамата на професионалното образование 2010. Проявата се организира от Центъра на учебно-тренировъчните фирми към Министерството на образованието, младежта и науката.
Тази година ПГТМ"Христо Ботев" - Ботевград участва с учебно-тренировъчните формирования УТФ"Идеал", УТФ"Земен рай" и УТФ"Миг-миг". Фирмите участваха, за да представят своите професионални знания, умения и компетенции и  за пореден път показаха оригиналност, оперативност, съобразителност, професионализъм, отговорност, убедителност и умения за работа в екип.  В конкурсите, обявени от Центъра на учебно-тренировъчните фирми на Панаира на УТФ"Млад предприемач",  се надпреварваха 92 фирми с над 650 ученика от България, Румъния и Черна гора.
Четири бяха основните категории конкурси на ТФ ФЕСТ 2010:
- Комплексно представяне;
- Панаирна промоция;
- Фирмено облекло;
- Мис и мистър ТФ ФЕСТ 2010 г.;
УТФ"Земен рай"ООД завоюва второ място в конкурса за панаирна промоция и заслужено получи грамота и плакет. Това е постижение, както за участниците в тренировъчното предприятие така и за неговите ръководители и учители от педагогическия колектив на училището, които положиха доста труд и усилия за подготовката и представянето им.