Преслава  се оказа по-голяма ябълка на раздора и от Николета Лозанова!? Само за няколко месеца тя успя да скара цели две семейства.

След като наскоро се разбра, че колежката й Емилия се мести в столицата и е прекратила връзката с бащата на детето си Коко Динев, източници споделиха, че Пресито наистина е интимна с хазартния бос, че дори и живее с него в Пловдив! Клюките често ги свързваха заедно с Коко, но до последно и тя и Емилия отричаха да има нещо вярно. Сега блондинката многократно каза, че нещата между нея и футболния собственик не са наред и официално не живеят заедно. Дали това не е, защото той живее с Преслава в града на тепетата?

Надарената естествено фолкаджийка се замеси в още един скандал наскоро. Ревност провокира и у бременната в 9-и месец съпруга на Коцето Надя. Клюкарски вестник писа, че дори бъдещата майка е изоставила певеца и той е в немилост.

„В момента той се опитва да умилостиви Надя, защото иска да запази семейството си. Той се даваше на Пресито, но всичко между тях беше заради единия секс - нищо сериозно!", разказват приближени до певеца.