Най-скандалната изпълнителка на Пайнер всъщност е доста прибрано момиче, разкри само за lifestyle.bg тя след поредното си участие в клуб БИАД. Ками открехна завесата на личния си живот и разказа, че в дома й доскоро е било пълно с огромна колекция от марки, хербаризирани пеперуди и опаковки от корекомски дъвки, шоколади и яйца.

Наскоро обаче е хвърлила пеперудите, защото се изисквало да полага за тях специални грижи, а опаковките били "никому ненужни" и затова също видели кофата. Запазила е само марките, които със сигурност имат висока колекционерска стойност.

Камелия твърди, че пази от детството си само една единствена плюшена играчка. Това е Йода от ("Междузвездни войни"). Тя го е сложила до огледалото и когато го погледне се сеща за джедайското благопожелание "Нека силата бъде с теб", и това я надъхва за през целия ден.

Въпреки че винаги изглежда свежа и отпочинала Ками разкри, че има проблеми със съня. След три-четири участия ужасно се изморява и после не може да заспи. „Вече свикнах, това са рисковете на професията."

Фолкпевицата довери, че спи 5-6 часа след като се прибере от участие и те са й напълно достатъчни, за да се възстанови. „Денят ми започва към 11 часа с две чаши вода, кафе и чай не пия. После пускам телевизора, за да се информирам за новините."

Сънищата на Камелия са толкова реалистични, че след като се събуди има усещане, че преживяванията са истински.

Най-големият й кошмар бил как гиганска вълна цунама я помита. „Страх ме от водата и затова сигурно сънувам такива неща. Освен това обичам да гледам филми на ужасите, и нищо чудно  после да „пренасям" сцените в сънищата си.

Въпреки недоспиването Камелия е истинска фурия на сцената, което го доказа за пореден път и в БИАД.