Най-новото откритие на компания „Real Enterprises" е Емил Иванов, с псевдоним Преслав. Младият изпълнител пее от 6-годишен, завършил е Националното училище за фолклорни изкуства в „Широка Лъка"с гъдулка и народно пеене. Спечелил е много награди от различни конкурси и фестивали. Тази година му предстои дипломиране в ЮЗУ "Неофит Рилски", специалност Педагогика на обучението по музика.

За себе си Преслав казва, че е упорит и преследва мечтите и целите си. Именно това го отвежда в компанията на Николай Първанов - „Real Enterprises". Там певецът иска да прави хубави песни и мечтае да достигне нивото на адашката си Преслава. „Защо като има Преслава, да няма и Преслав?" - е краткият отговор на талантливия певец на въпроса защо е избрал именно този артистичен псевдоним.

Първата му песен в новата компания се казва „Обичала ли си". Парчето вече има клип. В него участва моделът Невена Ефремова, която е Мис супер тяло на България за 2011 г. Красавицата бе една от участничките в конкурса Rosebud New Face Search, организиран от популярно американско списание. Участие в клипа на Преслав взима и неговата гримьорка - Бети Янакиева.

„Това е първата ми песен, затова за мен е важно как ще бъде възприета от хората. Надявам се да се хареса „Обичала ли си" и да ми даде възможността да покажа на какво съм способен" - категоричен е Преслав. Очаквайте съвсем скоро клипът на Преслав по „DSTV".