Манекенката Цеци Красимирова и техническият директор на "Левски" Георги Иванов - Гонзо отново се срещат, гръмна днес столичен вестник. Двамата били забелязани да влизат в скъпарски ресторант в София.

Георги и фаталната синеока брюнетка пристигнали почти едновременно пред заведението, всеки със собствената си кола, чийто номера се различават само по една цифра. Гонзо бил съпроводен от почти целия щаб на Герена - старши треньора на Левски Ясен Петров, Георги Шейтанов - новият треньор на вратарите на тима и няколко човека от клуба. Обядът продължил два часа.

След като тренерите от Герена напуснали тежкия обяд от кръчмата излезли Цеци и Гонзо. Под арката на портала двамата влюбени нежно се целунали и всеки се упътил към своята лимузина.

През годините името на Цеци Красимирова беше свързано не с един и двама бизнесмени. Слуховете я обвързваха и с Големия Маргин, Жоро Илиев и Коко Динев. Само една любовна история в своя живот топ моделката не отрича - тази с Косьо Самоковеца, който беше убит пред очите й в Амстердам.

Авантюрата й с Гонзо е от години насам, но двамата винаги са криели връзката, за да предпазят брака на Гонзо. Цеци наскоро се установи в Испания, но очевидно се е върнала, заради своя "добър приятел".