Кризата в шампиона Левски няма край. "Сините" отстъпиха с 0:1 при гостуването си на Ред Бул Залцбург в трети мач от груповата фаза на Лига Европа след гол на Душан Швенто в даденото от съдията Ханес Каасик продължение на първото полувреме.

По този начин Георги Иванов-Гонзо дебютира като наставник с поражение, което е трето поред в турнира за клуба и общо пето поред в евротурнирите. Първенецът на България не стоя лошо на изкуствения терен на "Ред Бул - Арена", като единствено малшансът им попречи да поведат в резултата, след като Христо Йовов направи невероятен пропуск в 20-ата минута. Бижутера нацели лявата греда на домакините от метър и половина след центриране на Ники Димитров отляво.

Така Левски продължи антирекордната си черна серия от негативни резултати, които нараснаха на осем поред. Последната победа на шампионите е от края на август срещу Славия на стадион „Овча Купел" с 3:1. От този миг до днес футболистите в синьо имат седем загуби, едно равенство и нито един успех в официален мач