Шест от най-малките състезатели на ботевградския клуб Таек Кион извоюваха 5 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала на възобновения след дълго затишие  турнир по таекуондо в Стара Загора. Негов организатор бе Българската федерация по традиционно таекуондо, съвместно с Българската федерация по таекуондо - версия ITF, и клуб Багатур.

В турнира взеха участие клубовете и от двете федерации. Участниците се състезаваха на форма и спаринг. Възпитаниците на Борислав Витков, които той бе завел там - а те бяха само шест, спечелиха общо 9 отличия.

Елена Илиева при децата от 12 до 14 г. взе златен медал на спаринг в кат. до 40 кг. Тя се представи отлично и на форма, където също взе златото. Победителка на спаринг в кат. +55 кг е Теодора Николова, а на форма спечели среброто. Николай Петков стана първенец на спаринг в категория +55 кг.

При децата от 10 до 12 г. Габриел Витков взе златен медал на форма и бронзов на спаринг в кат. до 30 кг. А Иван Иванов спечели сребро в дисзиплината форма.

В крайното комплексно класиране ботевградският клуб Таек Кион се нареди на 3-то място и бе награден с купа, като отново доказа доброто ниво на подготовка. Треньорът Борислав Витков благодари на своите възпитаници и им пожелава още по-големи успехи в предстоящите състезания. Най-близкото е държавото първенство в края на месец май, което ще се проведе в София.