Представителите на ботевградския клуб "Таек Кион" извоюваха 2 златни, 4 сребърни и 5 бронзови медала на силния международен турнир по таекуондо - версия ITF, в Благоевград за купа Фолкън. Треньорът Борислав Витков заведе 10 състезатели, като общият брой на участниците, сред които представители на Гърция, Румъния, Словения, Босна и Херцеговина и Армения, бе над 250.При девойките Ирен Виткова спечели златен медал на форма I дан, на спаринг в кат. до 58 кг срещна на финала европейската шампионка и остана със сребро. При юношите Цветан Цветанов е с два сребърни медала - на форма и на спаринг до 63 кг.

При мъжете трениращият отскоро Данаил Дончев стана първи на форма при 4-ти гуп, а на спаринг остана с бронз след загуба на полуфинала от шампиона на България и по кикбокс Марио Кирилов. На форма Спас Дамянов спечели сребърен медал на форма при първото си участие.

Само една точка не стигна на Таек Кион да заеме третото място отборно при юношите и девойките и те останаха четвърти, но като се има предвид броят на участмащите отбори, това е безспорен успех.

Финансирането на участниците от Ботевград стана от родителите на състезателите, за което треньорът Борислав Витков искрено им благодари