Общинският съвет - Етрополе ще проведе на 30.05.2011 г.,понеделник, от 16.00 ч., в малкия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871", 6-то за 2011 г. редовно заседание при дневен ред от 26 точки.
В 7 от тях има предложения за разпореждане с имот; в 2 – за отдаване на имот под наем; в 6 – за възстановяване на земеделски земи; 3 точки са за управление на имот и 1 – за добиване право на собственост.
Останалите точки третират въпроси извън посочената тематика, като ги качваме по номерацията от дневния ред:
1. Предложение относно приемане на Наредба № 2 за управление на общинските горски територии, собственост на Община Етрополе.
2. Предложение относно допускане на изработване на ПУП - ПП /парцеларен план/ за линейните обекти на техническата инфраструктура извън строителните граници на гр. Етрополе - изграждане на довеждащ подземен напорен водопровод Ф800 от водохващането до МВЕЦ „Малък Искър", находящ се в ПИ № 000608.
18. Предложение относно приемане на Програма за управление на дейностите по отпадъците от градска пречиствателна станция за отпадъчни води /ГПСОВ/ - гр. Етрополе.
 22. Предложение относно продажба на общинско жилище от фонд „Жилища за продажба".
23. Предложение относно увеличаване числеността на персонала в „Домашен социален патронаж" гр. Етрополе и закупуване на автомобил.
24. Предложение относно определяне максимална цена за таксиметров превоз на пътници за един километър пробег.
25. Предложение относно доставка на дърва за огрев на ветераните от войните.
26. Предложение относно отмяна на Решение № 75 от 19.04.2011 г., протокол № 5.
Сесиите са открити за посещение от граждани, а има установен ред за поставяне на въпроси и изразяване на мнения става по установен от Правилника за работата на сесиите ред и начин.