Отборът на Манянас спечели титлата в Софийска Аматьорска Баскетболна Лига (САБЛ) през сезон 2010/11, след като тази вечер се наложи над No Frame с 99:96 след продължение в един изключително напрегнат, равностоен и изпълнен с обрати двубой.  

Двубоят започна по-добре за символичните гости от No Frame, който успяха да поведат с разлика от 4-5 точки, като в първите минути на двубоя и двата отбора демонстрираха изключително грамотна игра в защита, което логично се отрази и на резултатността. До края на първото полувреме играчите на Манянас успяха на няколко пъти да съкратят изоставането си, но в крайна сметка почивката дойде при 40:34 в полза на No Frame.

През третата четвърт гостите отново стояха по-добре на терена, като се възползваха максимално от грешките в играта на съперника си и стигнаха до най-голямата разлика в мача – 59:43. В заключителните 10 минути Манянас коренно промени поведението си и в двете фази на играта, а Людмил Хаджисотиров, Станимир Стоянов и Мартин Стефанов демонстрираха точен мерник от зоната за три точки и благодарение на тях тримата мача бе пратен в продължение – 80:80.

В допълнителните пет минути домакините запазиха хладнокръвие, като продължиха да тормозят съперника си с точната си стрелба и в крайна сметка триумфираха с победата.