Уелс се оказа поредният национален отбор разнебитил "лъвчетата" на България и след 1:0 на стадион "Васил Левски" ни прати официално на дъното в Група "G" в края на тези евроквалификации.

България е трагедия. Сегашните ни ритнитопковци са жалко подобие, което няма право да носи националната фланелка, а шефовете и ръководителите на БФС, ако имат поне малко морал трябва да хвърлят моментални оставки.

С този президент, управници, треньори и играчи - толкова. Ще продължат да ни бият, като тъпан на сватба и да се срамуваме, че сме българи.

Най-красноречиви и обективни за пародията наречена "национален отбор на България по футбол" са феновете, които бойкотираха срещата и на стадиона имаше около 700 зрители, повечето от които подкрепяха гостите.

Българите тотално бяха смачкани от гостите, които правеха каквото си искат на терена и на моменти се подиграваха с неадекватните национали на Михаил Мадански.

"Лъвчетата" ни изпадаха в комични ситуации, като най-дейни в това отношение бяха защитниците ни, които получаваха схващания в кръстовете от финтовете на Гарет Бейл.

В атака пък нямаха никаква идея, а дори и Христо Йовов би завидял на Валери Божинов за изцепката му в края на мача. Единственото попадение в срещата пък заби звездата на Уелс - Гарет Бейл, в края на първото полувреме.

БЪЛГАРИЯ - УЕЛС 0:1

Голмайстор:
Гарет Бейл (45)

БЪЛГАРИЯ: Михайлов, Терзиев, Милиев, Иванов, Занев, Гаджев, Петров, Манолев (53-Делев), Попов (70-Рангелов), Тонев, Домовчийски (63-Божинов)

УЕЛС: Хенеси, Гънтър, Тейлър, Крос, Блейк (40-Матюс), Уилямс, Алън, Белами, Морисън (70-Чърч), Рамзи, Бейл


Крайно класиране:

1. Англия 18 т.

2. Черна гора 12 т.
3. Швейцария 11 т.
4. Уелс 9 т.
5. България 5 т.