Бившата тв водеща Елена Станулова шашна посетителите в столично от заведение, появявайки се на парти с крещящо силен грим в синьо, огромно деколте, от което гърдите й преливаха, и гигантски силиконови джуки.

25-годишната девойка, която от няколко месеца е без служебни ангажименти и се озърта за нов работодател, бе прекалила не само с разкрасителните процедури, но и със солариума, пише „Уикенд".

Хората онемели при вида на огромното розово нещо под носа й. Личало си ясно, че момата си е направила козметична интервенция, която може да служи за сплашване на малки деца и грабливи птици, уточнява kliuki.bg.
Станулова, която за кратко беше кадър на Министерството на транспорта, бе намесена в срамна и скандална случка, особено, ако си държавен служител. Тя бе обвинена в кражба на ботуши от луксозен бутик.

Отделно, видът й съвсем не се вписваше в атмосферата на министерството, където всички се съобразяват с по-консервативен стил. Едва напуснала коридорите на държавната институция, Станулова развърза език, сякаш я бяха държали вързана. Всъщност наистина са я държали вързана - скоро след напускането си мадамата изненада с откровеност, като заяви, че обича белезниците. Те били любимият й „вълшебен" предмет в любовните игри.

Елена също се гордее с факта, че е правила фелацио в кино. Сега Елена се е впуснала на лов за нова работа и нов мъж. Решена да го намери тя направила крачката към уголемяване на устните си, с което се е превърнала в подобие на секс кукла. Очевидци твърдят, че е заличила и последните спомени от някогашния си що годе приличен вид.